Sunday, April 1, 2007

Rundstickans Minimässa 31/3

Det var i går som vår " Minimässa" gick av stapeln. Vilken härlig dag! Vi höll till på Arkenbiblioteket. Vi hade gjort en utställning med gemensamma alster, en skärm med provlappar, lotteri med stickade vinster, försäljning av egenhändigt färgade garner samt visade olika sticktekniker. Dessutom sålde vi boken Stickat i Norden samt Stickas! Muddhäfte. OCH ÖA var där! Det var inte många som ville prova på men intresset var stort och folk stannade LÄNGE och pratade om stickning.

Det var verkligen en lyckad dag, tyckte vi alla.
Många kände till riksföreningen och även våra stickcaféer och det kändes roligt. Kommer nu alla som visade intresse på tisdag så vet i katten om vi ryms!!

Att MoDo dessutom ordnade en 7:e och avgörande match i Jönköping på måndag förgyllde ju dagen än mer!
Jag var totalt utmattad efter matchen. Pulsen var hög, kinderna röda och när spänningen i kroppen släpte så kom tröttheten. Vilken tur att jag äter blodtrycksmedicin!!
Tänk om MoDo går till final...ja då spelar det ingen roll om dom vinner den eller inte. Bara känslan att få sitta i vår nya, fina Swedbank Arena några matcher till och uppleva stämningen, ja det skulle vara en riktig höjdare.

2 comments:

Anonymous said...

så fint det ser ut med minimässan, jag ser sukker koftan o en annan kanske falkenberg modell, vem är Ö

Anonymous said...

Ett riktigt GLAD PÅSK på dig. Något nystickat kanske på gång?
Kram