Monday, April 9, 2007

Snart ett minne blott...

Tänk, jag har inte hunnit önska Glad Påsk innan den är över! Det har varit lite mycket. Först i onsdags ramlade min svärmor baklänges ut för trappen, 7 steg, och slog huvudet ordentligt. Tur att vi var där.Var med henne på sjukhuset i fem timmar innan hon flyttades till IVA för obs. Hann precis hem till nedsläpp. ( Viktigt)
Fredag e m kom barn och barnbarn fr Umeå och kl 18 hemmamatch. Vilken match och vilken stämning! Lördag var vi bortbjudna på påsklunch och i går firade vi Kajsa som fyllde 16 och nu tagit mopedkörkort och fick en moped i present. Sedan var det match IGEN!!

Idag blev det sovmorgon och därefter hundpromenad. Har även hunnit med en stavgångsrunda samt sjukbesök.

Stickning? Har börjat med mönstret på Vävnaden, första framstycket. Går otroligt sakta då jag stickar tillbaka det räta varvet i st f att sticka mönster på avigsidan. Ruts tröja med kängguruficka är nu klar så när som på kapuschongen men den skall blockas innan.

I morgon är det hemmamatch igen! Tror alltid på vinst! Det måste man ju.

3 comments:

Sussry said...

Oj, stackars svärmor. Hoppas allt trots allt gick bra?!?

Annars verkar du verkligen haft full fart i påsk.

Cina said...

I kväll måste vi hålla tummarna ordentligt!
Vi ses väl hos Maria på lördag?

Maggan said...

Tråkigt att höra om svärmor. Hoppas det gick bra. Men du, vi tog SM-guld!!!! Så härligt för grabbarna efter 28 år!!! Önskar jag kunde varit där i Linköping och med i Modo-klacken!!!